Grønn anleggssektor og VIA inviterer til et seminar med i Oslo 19. september.
Program
09.00–09.15 Velkommen v/Benedicte Titlestad fra VIA og Ellen Ramsnes fra SINTEF
09.15–10.45 Grønn plattform-prosjektet Bærekraftig verdikjede og materialbruk i vegbygging, Helen Roth fra VIA, Rein Terje Thorstensen fra UIA og Line Teigen Døssland fra SINTEF
10.45–11.00 Pause
11.00–11.30 Bærum ressursbank: Nyttig bruk av overskuddsmasser, Christian Mikkelsen fra Bærum Ressursbank
11.30–12.30 Lunsj og mingling
12.30–13.00 Nye muligheter med revolusjonerende partikkelteknologi, Siri Grønli fra GIND.
13.00–13.15 Pause
13.15–14.00 Digitalisering av anleggssektoren: Erfaringer fra prosjektet Datadreven anleggsplass, Signe Riemer-Sørensen fra SINTEF Digital
14.15–15.00 Hydrogen er en del av løsningen, Aage Bjørn Andersen fra NAPOP.
Det blir satt av tid til gode diskusjoner og spørsmål fra salen.
Tid: 9.00- 15.00
Sted: Oslo, Forskningsparken
Pris: Gratis
Det er begrenset antall så her er det første mann til mølla prinsippet.
Påmelding er bindende sånn at vi har lunsj nok til alle.
Program
09.00–09.15 Velkommen v/Benedicte Titlestad fra VIA og Ellen Ramsnes fra SINTEF
09.15–10.45 Grønn plattform-prosjektet Bærekraftig verdikjede og materialbruk i vegbygging, Helen Roth fra VIA, Rein Terje Thorstensen fra UIA og Line Teigen Døssland fra SINTEF
10.45–11.00 Pause
11.00–11.30 Bærum ressursbank: Nyttig bruk av overskuddsmasser, Christian Mikkelsen fra Bærum Ressursbank
11.30–12.30 Lunsj og mingling
12.30–13.00 Nye muligheter med revolusjonerende partikkelteknologi, Siri Grønli fra GIND.
13.00–13.15 Pause
13.15–14.00 Digitalisering av anleggssektoren: Erfaringer fra prosjektet Datadreven anleggsplass, Signe Riemer-Sørensen fra SINTEF Digital
14.15–15.00 Hydrogen er en del av løsningen, Aage Bjørn Andersen fra NAPOP.
Det blir satt av tid til gode diskusjoner og spørsmål fra salen.
Tid: 9.00- 15.00
Sted: Oslo, Forskningsparken
Pris: Gratis
Det er begrenset antall så her er det første mann til mølla prinsippet.
Påmelding er bindende sånn at vi har lunsj nok til alle.